Нова магнетна резонанца за Клинички центар Ниш

Министарство здравља Републике Србије и Клинички центар Ниш потписали су уговор о набавци магнетне резонанце 1.5Т за потребе Клиничког центра Ниш.

Након спроведеног поступка јавне набавке изабран је и најповољнији понуђач, а вредност закљученог уговора износи 98.196.084,00дин.

Набавком ове магнетене резонанце, Клинички центар Ниш ће у драстичној мери смањити листу чекања јер су до сада сви прегледи објављани на једној магнетној резонанци коју у свом поседу има Клинички центар Ниш.

Уговор о набаци магнетне резонанаце

Овим поводом је у просторијама Управе, Клиничког центра Ниш одржана конференција за штапму, где су медији упознати са активностима Министарства здравља и Клиничког центра Ниш.

Директор Клиничког центра Ниш Проф. Др Зоран Радовановић и помоћник директора за стручно медицинска питања и хируршку делатност Проф. Др Горан Станојевић


Користимо прилику да се захвалимо Влади Републике Србије, Министарству здравља Републике Србије као и министру Асс Др Златибору Лончару за уложени труд и набавку магнетне резонансе за Клинички центар Ниш.

                                                                                                                                                                Клинички центар Ниш
                                                                                                                                                              Директор
                                                                                                                                                           Проф. Др Зоран Радовановић

О нама

Универзитетски Kлинички центар у Нишу је републичка установа основана 14.11.1990. године, друга је по величини у Србији и опслужује цео југоисток и југ Србије, са око три милиона становника. Установа је наставна база Медицинског факултета у Нишу, у којој у настави и образовању нових кадрова учествује и око 240 стручњака запослених у Клиничком центру, који су на факултету наставници и сарадници.

Контакт

Универзитетски Клинички центар Ниш

  • Тел: (018) 506-906
  • Факс: (018) 4235-186
  • E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Адреса: Булевар др Зорана Ђинђића 48
  •               18108 Ниш