Насловна Вести Вести архива 2018 СЕДМИ БЕСПЛАТНИ ПРЕВЕНТИВНИ ЗДРАВСТВЕНИ ПРЕГЛЕДИ

СЕДМИ БЕСПЛАТНИ ПРЕВЕНТИВНИ ЗДРАВСТВЕНИ ПРЕГЛЕДИ

Овог месеца сви заинтересовани грађани, моћи ће код лекара специјалиста, да обаве ултразвучне пегледе абдомена, као и дијагностички преглед младежа у циљу раног откривања меланома..

Ултразвучни прегледи абдомена, биће обављани у специјалистичким амбуланатама у новој згради Клиничког центра, у Центру за радиологију (УЛАЗ СА ГЛАВНОГ СТЕПЕНИШТА).

Сви заинтересовани за преглед младежа код дерматолога, исти могу обавити у специјалистичкој амбуланти Клинике за кожне болести, у старом делу наше здравствене Установе.

Oвомесечна акција, бесплатних превентивних прегледа у нишком Клиничком центру, бити одржана у недељу, 25.03. у времену од 08 – 16 сати.

Превентивни прегледи у исто време, биће организовани и у нишком Дому здравља. Лекари ове здравствене Установе, овог месеца ће у просторијама Службе за здравствену заштиту жена, на првом спрату Дома здравља Ниш, превентивно обављати опште гинеколошке прегледе.

Подсећамо, ово је седма у низу акција бесплатних превентивних прегледа, које Министарство здравља организује у циљу ране дијагностике и превенције болести,а у оквиру којих је, до сада, прегледано преко 100.000 грађана.


С поштовањем,
Управа Клиничког центра Ниш

 

О нама

Kлинички центар у Нишу је републичка установа основана 14.11.1990. године, друга је по величини у Србији и опслужује цео југоисток и југ Србије, са око три милиона становника. Установа је наставна база Медицинског факултета у Нишу, у којој у настави и образовању нових кадрова учествује и око 240 стручњака запослених у Клиничком центру, који су на факултету наставници и сарадници.

Контакт

Клинички центар Ниш

  • Тел: (018) 506-906
  • Факс: (018) 4235-186
  • E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. , Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Адреса: Булевар др Зорана Ђинђића 48
  •               18108 Ниш

Администратор

Владан Митић                                
(PHP, HTML & Flash Developer)