ПРИПРЕМА ПЛАНА НАБАВКИ ЗА 2018. ГОДИНУ

ИНСТРУКЦИЈА У ВЕЗИ ИЗРАДЕ ПЛАНА НАБАВКИ ЗА 2018.год.

Напомена: уколико имате проблема приликом преузимања фајлова, жељени фајл сачувајте на следећи начин:
- десним кликом миша на жељени фајл па изаберите опцију "Save Link As"
- сви документи су у .RAR формату !
- НОВО - Спецификација за "Медицински технички материјал" је објављена !

Медицински технички материјал

Санитетски и медицински потрошни материјал

Уградни материјал

Материјални трошкови

Материјал за дијализу

Препарати за ентералну и парентералну исхрану

 

Поштовани,

oвом приликом Вам достављамо Инструкцију у вези израде Плана набавки за 2018.год., а која подразумева процедуре око његове израде, и то:

1. Одељење за организацију, планирање, евалуацију и медицинску информатику поставиће дана 20.09.2017.год. на званичном сајту Клиничког центра Ниш  Формуларе у форми свих Партија за набавку потрошног медицинског материјала (како општег тако и специфичног), уградног материјала, материјала за дијализу, материјалних трошкова (остали медицински материјал за анестезију, лабораторијски материјал, остали медицински материјал, технички медицински материјал, потрошни материјал за стерилизацију) и ентералне и парентералне исхране.

2. Обавеза сваке OJ је да преузме наведене Формуларе у електронској форми и да попуни потребне годишње количине у колони „оквирна количина“ која је у формулару сиво обојена. Уколико не постоји потреба за одређеним артиклом уписати 0 у истој колони.

Уколико постоји потреба за још неким артиклима којих нема у формулару потребно је дописати их са детаљним описом и карактеристикама искључиво на крају табеле са напоменом за коју партију их треба везати.

Попуњен формулар у електронској форми потребно је доставити Одељењу за организацију, планирање, евалуацију и медицинску информатику на e-mail адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. најдаље до 15.10.2017.год. Попуњен формулар са подацима о количинама потребно је и одштампати, потписати од стране лица која су их попунила, директора ОЈ и оверити печатом ОЈ.

Тако попуњен формулар доставити Одељењу за организацију, планирање, евалуацију и медицинску информатику на IV спрату Управне зграде.

Напомена: Потребно је извршити детаљну анализу СТВАРНИХ потреба кроз тимски рад Главне сестре, медицинске сестре одговорне за приручну апотеку ОЈ, одговорних сестара и директора ОЈ.

3. Уколико клиника не достави попуњенe Формуларе у електронском и штампаном облику или не достави на време сматраће се да конкретна ОЈ нема потребе за набавку и НЕЋЕ МОЋИ НАКНАДНО ДА ИХ ТРЕБУЈЕ!

4. Одељење за организацију, планирање, евалуацију и медицинску информатику обрадиће послате податке у сарадњи са директорима ОЈ и доставити Комисијама за план набавки на разматрање 16.10.2017.год.

5. Комисије за план набавки ће након разматрања потреба донети Коначан план потреба које ће оверити и доставити Одељењу за организацију, планирање, евалуацију и медицинску информатику до 15.11.2017.год.

6. Одељење за организацију, планирање, евалуацију и медицинску информатику након пријема Коначког плана набавки од стране комисија, доставља наведени Одсеку за јавне набавке на даљу надлежност најдаље до 15.12.2017.год.
 

КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР НИШ
ДИРЕКТОР

Проф. др Зоран Радовановић

О нама

Kлинички центар у Нишу је републичка установа основана 14.11.1990. године, друга је по величини у Србији и опслужује цео југоисток и југ Србије, са око три милиона становника. Установа је наставна база Медицинског факултета у Нишу, у којој у настави и образовању нових кадрова учествује и око 240 стручњака запослених у Клиничком центру, који су на факултету наставници и сарадници.

Контакт

Клинички центар Ниш

  • Тел: (018) 506-906
  • Факс: (018) 4235-186
  • E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Адреса: Булевар Др. Зорана Ђинђића 48

Администратор

Владан Митић                                
(PHP, HTML & Flash Developer)