ВЕСТИ

01 JULY_SHORT

По узору на идеју министра здравља, др Златибора Лончара и ресорног Министарства, а водећи се примером добре праксе која је већ дала одређене резултате, Управа нишког Универзитетског клиничког центра, одлучила је да такође, "отвори" врата кабинета и да се на још један, непосредан начин, приближи грађанима овог региона Србије. С тим у вези, од овог петка, па сваког наредног, у периоду од 10 до 12 часова, са заинтересованим грађанима, по унапред утврђеном плану и распореду, у простору Управе ове здравствене установе, разговараће директор заједно са својим најближим сарадницима.

 

Опширније...

14 јун

У циљу превенције и ране дијагностике болести и овог викенда у здравственим установама у Србији, у недељу 16.06.2024.године у времену од 8 до 17 часова, биће организовани бесплатни превентивни прегледи за све заинтересоване грађане.

Опширније...

06 јун

За лечење деце је потребна скупа опрема, али према речима руководиоца Клинике за педијатрију проф.др Јелене Војиновић, један од најважнијих сегмената код деце која се лече у некој здравственој установи , јесу услови у којима бораве. То највише утиче на њихово здравље, на то како прихватају лечење и самим тим и на успешност рада у лечењу те деце. Ову чињеницу изнела је проф.Војиновић на потписивању коначног уговора о донацији фондације “Хумана срца” захваљујући којој су реконструисана два спрата у старом делу Клинике за педијатрију Универзитетског клиничког центра Ниш.

Опширније...

31 мај

Тренд да држава Србија брине о младим научницима и чини све, да захваљујући свом раду и залагању буду најбоље сагледани, остану у земљи и буду на услузи свим грађанима, настављен је.

Након свечаног пријема у " Палати Србије", где им је пре неколико дана, на успеху, труду, залагању, али и одлуци да остану у својој земљи у којој су и стицали знање годинама, лично честитао председник Србије, Александар Вучић, данашњом поделом уговора о раду на неодређено време, још једна, једанаеста по реду генерација 15 најбољих дипломаца нишког Медицинског факултета и званично је започела свој стални радни однос у Универзитетском клиничком центру Ниш.

Опширније...

О нама

Универзитетски Kлинички центар у Нишу је републичка установа основана 14.11.1990. године, друга је по величини у Србији и опслужује цео југоисток и југ Србије, са око три милиона становника. Установа је наставна база Медицинског факултета у Нишу, у којој у настави и образовању нових кадрова учествује и око 240 стручњака запослених у Клиничком центру, који су на факултету наставници и сарадници.

Контакт

Универзитетски Клинички центар Ниш

  • Тел: (018) 506-906
  • Факс: (018) 4235-186
  • E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Адреса: Булевар др Зорана Ђинђића 48
  •               18108 Ниш