ПРЕДАВАЊЕ СТРУЧЊАКА ОРЛ КЛИНИКЕ КЦ НИШ О ВАЖНОСТИ СЛУХА

С обзиром на то да је нишки Клинички центар у сарадњи са Клиником за болести ува и грла, март месец, прогласио месецом ува и слуха, а како би стручњаци из ове области медицине, свим грађанима и пацијентима приближили значај и важност превентиве у очувању слушног апарата, лекари специјалисти оториноларингологије ће месец завршити како су га и започели.

Сем превентивних прегледа који су обављани сваког викенда, током читавог месеца, ОРЛ клиника КЦ Ниш ће у петак, 29. марта, од 18 сати, у свечаној сали Скупштине града Ниша, организовати трибину о важности слуха.

Предавања из области ране дијагностике оштећења слуха и методама лечења и рехабилитације оштећења слуха, одржаће стручњаци Клиничког центра Ниш, односно лекари специјалисти ОРЛ клинике, а план је да гости на трибини буду и представници специјалне основне школе “Бубањ” из Ниша.

Овим путем, нишки Клинички центар и Клиника за болести ува, грла и носа, позивају све грађане, да у што већем броју дођу и присуствују предавању о важности здравља слушног апарата.

С поштовањем,
УПРАВА КЦ НИШ
 

О нама

Универзитетски Kлинички центар у Нишу је републичка установа основана 14.11.1990. године, друга је по величини у Србији и опслужује цео југоисток и југ Србије, са око три милиона становника. Установа је наставна база Медицинског факултета у Нишу, у којој у настави и образовању нових кадрова учествује и око 240 стручњака запослених у Клиничком центру, који су на факултету наставници и сарадници.

Контакт

Универзитетски Клинички центар Ниш

  • Тел: (018) 506-906
  • Факс: (018) 4235-186
  • E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Адреса: Булевар др Зорана Ђинђића 48
  •               18108 Ниш