ВЕСТИ

22 нов

Следећи и подржавајући намеру државе, Министарства здравља Републике Србије и ресорног министра асс. др Златибора Лончара, да раном дијагностиком и промоцијом превенције, унапредимо здравље свих грађана, овог викенда, Kлинички центар Ниш, односно Центар за заштиту менталног здравља наше установе, организоваће по први пут, својеврсну акцију превентивних прегледа.

Опширније...

04 нов

И овог октобра, Министарство здравља Републике Србије, у циљу ране дијагностике и промоције превенције наставило је акцију бесплатних превентивних прегледа.

Опширније...

О нама

Kлинички центар у Нишу је републичка установа основана 14.11.1990. године, друга је по величини у Србији и опслужује цео југоисток и југ Србије, са око три милиона становника. Установа је наставна база Медицинског факултета у Нишу, у којој у настави и образовању нових кадрова учествује и око 240 стручњака запослених у Клиничком центру, који су на факултету наставници и сарадници.

Контакт

Клинички центар Ниш

  • Тел: (018) 506-906
  • Факс: (018) 4235-186
  • E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. , Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Адреса: Булевар др Зорана Ђинђића 48
  •               18108 Ниш