ГO МЕДИЈАНА ОБРАДОВАЛА МАЛИШАНЕ КОЈИ СЕ ЛЕЧЕ НА ДЕЧИЈИМ КЛИНИКАМА НИПКОГ КЛИНИЧКОГ ЦЕНТРА

Поводом православне Нове године и божићних празника, председник Градске општине Медијана Небојша Коцић, данас је са сарадницима, уручио новогодишње пакетиће, намењене најмлађим пацијентима, који су тренутно хоспитализовани на одељењима дечијих клиника, Клиничког центра Ниш.

Уз поштовање прописаних епидемиолошких мера и уз жеље за брзо оздрављење, поклон пакетићи испоручени су представницима КЦ Ниш и надлежнима са дечијих клиника ове здравствене установе.

- Циљ је да се малишанима дочара бар део празничне атмосфере, уз жеље за брзо одрављење и повратак кућама. Највећа нишка општина је у свом раду најпосвећенија деци и младима, па је почетак једне године прилика да на то подсетимо, рекао је Небојша Коцић, председник ове општине и додао, да нас је прошла, 2020. година, научила да је највеће богатство здравље, и да у сваком тренутку морамо водити рачуна да га очувамо, посебно када су деца у питању.

.

Председника највеће нишке општине, заједно са руководством дечијих клиника, добродошлицу је пожелео и помоћник директора нишког Клиничког центра, проф. др Радивој Коцић.

- Нама је изузетно драго што имамо овако добру сарадњу и што је ово још један доказ, да поред свих нас, који радимо у КЦ Ниш, има још људи који мисли на наше пацијенте, посебно оне најмлађе, изјавио је проф. Коцић.

И надлежни са дечијих клиника, захвалили су се у име својих најмлађих пацијената, уз жеље, да сви они, што пре оду својим кућама, здрави и весели.

-  Искрено се у своје и у име свих својих колега захваљујем општини Медијана, што мисле на наше пацијенте и што чине, да им сви ови празници, које нажалост, морају да проведу у болничким условима, буду што ведрији и лепши, онолико, колико је то могуће, казала је директорка Клинике за дечије интерне болести, проф. др Емилија Голубовић.

....

   

 

О нама

Универзитетски Kлинички центар у Нишу је републичка установа основана 14.11.1990. године, друга је по величини у Србији и опслужује цео југоисток и југ Србије, са око три милиона становника. Установа је наставна база Медицинског факултета у Нишу, у којој у настави и образовању нових кадрова учествује и око 240 стручњака запослених у Клиничком центру, који су на факултету наставници и сарадници.

Контакт

Универзитетски Клинички центар Ниш

  • Тел: (018) 506-906
  • Факс: (018) 4235-186
  • E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Адреса: Булевар др Зорана Ђинђића 48
  •               18108 Ниш