Даривање у складу са слоганом „Пријатељ остаје пријатељ“

Поводом обележавања дана компаније, дугогодишњи лидер на домаћем тржишту „Дунав осигурање“ и ове је године потврдио своју посвећеност стварању бољих животних услова и лепше будућности за све суграђане. Као потврда те мисије, компанија „Дунав“ је ове године одлучила да свој дан , 47.рођендан, прослави вредним донацијама којима жели да обрадује мајке беба што су на овај свет дошле на дан компаније 31.маја, и да на тај начин допринесе оснаживању породице и улагању у најмлађе.

Седам беба које су 31.маја рођене на Клиници за гинекологију и акушерство Универзитетског клиничког центра Ниш, добило је пакете који су пажљиво опремљени свим неопходним производима који мамама могу бити од користи у првим данима после порођаја и полису стипендијског осигурања у вредности од 500 евра.

Због још увек осетљиве епидемиолошке ситуације, поклоне су у име беба и мама преузели директор Универзитетског клиничког центра Ниш проф.др Зоран Перишић и руководилац Клинике за гинекологију и акушерство доц.др Дејан Митић.

У раговору представника Универзитетског клиничког центра Ниш И представника компаније Дунав директором главне филијале у Нишу Гораном Гавриловићем и шефом одељења корпоративних клијената Ненадом Чаушевићем, између осталог речено је да је велика срећа и част што у оквиру пројекта компаније Дунав “Пријатељ од детињства”, дарујући тек рођене бебе може да се слави нови живот и дугорочна пријатељства са онима на којима будућност остаје.

У Нишу је поклоне примило пет девојчица и двојица дечака, а ова акција даривања компаније Дунав обухватила је сва породилишта у Србиј.

О нама

Универзитетски Kлинички центар у Нишу је републичка установа основана 14.11.1990. године, друга је по величини у Србији и опслужује цео југоисток и југ Србије, са око три милиона становника. Установа је наставна база Медицинског факултета у Нишу, у којој у настави и образовању нових кадрова учествује и око 240 стручњака запослених у Клиничком центру, који су на факултету наставници и сарадници.

Контакт

Универзитетски Клинички центар Ниш

  • Тел: (018) 506-906
  • Факс: (018) 4235-186
  • E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Адреса: Булевар др Зорана Ђинђића 48
  •               18108 Ниш