ДРУШТВЕНА ОДГОВОРНОСТ НА ДЕЛУ

Друштвено одговорна фирма „Исоплус“ из Београда донирала је Универзитетском клиничком центру Ниш, возило за несанитетски превоз .

Уговор о сарадњи потписали су директор УКЦ Ниш проф.др Зоран Перишић и директор компаније „Исоплус“ Београд Дејан Балтић.

“Возило које смо данас добили, користиће се за превоз хране од наше кухиње до пацијената. Хвала друштвено одговорној компанији која је препознала потребе наше установе али И значај УКЦ Ниш за целокупно друштво”, истакао је овом приликом директор Универзитетског клиничког центра Ниш проф.др Зоран Перишић.

Директор фирме која је донирала возило Дејан Балтић, нагласио је да ће фирма којом руководи увек бити ту да помогне Универзитетском клиничком центру онолико колико је у могућности.

“ Ми јесмо предузеће из Београда али производња наше компаније је у Алексинцу и сви наши запослени у случају озбиљне лекарске помоћи, долазе управо код вас у УКЦ Ниш. Ова помоћ је заправо индиректан начин помоћи И нашим радницима али и свим осталим пацијентима и запосленима у УКЦ Ниш”, нагласио је Балтић.

Иначе, возила којима се обавља превоз оброка до клиника су дотрајала тако да је ова донација дошла у правом тренутку што је и доказ о томе колико она значи УКЦ Ниш.

О нама

Универзитетски Kлинички центар у Нишу је републичка установа основана 14.11.1990. године, друга је по величини у Србији и опслужује цео југоисток и југ Србије, са око три милиона становника. Установа је наставна база Медицинског факултета у Нишу, у којој у настави и образовању нових кадрова учествује и око 240 стручњака запослених у Клиничком центру, који су на факултету наставници и сарадници.

Контакт

Универзитетски Клинички центар Ниш

  • Тел: (018) 506-906
  • Факс: (018) 4235-186
  • E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Адреса: Булевар др Зорана Ђинђића 48
  •               18108 Ниш