И ове недељe настављају се превентивни прегледи у УКЦ Ниш

У циљу превенције и ране дијагностике болести и овог викенда у здравственим установама у Србији, у недељу 16.06.2024.године у времену од 8 до 17 часова, биће организовани бесплатни превентивни прегледи за све заинтересоване грађане.

Сви грађани, и они без здравственог осигурања, у недељу ће бити у прилици да бесплатно обаве дерматолошки преглед младежа, и ураде тумор маркере ЦЕА (CЕA), ЦА19-9 (CA19-9) и АФП (Alpha Fetoprotein).

Поред тога, због великог интересовања, грађани ће и овога пута моћи да без заказивања, измере крвни притисак, ураде ултразвучни преглед абдомена, провере ниво шећера у крви и комплетну крвну слику.

Прегледи за одрасле биће организовани у Ургентном центру у времену од 8 до 17h док ће прегледи за децу бити организовани у термину од 9 до 17h на Клиници за физикалну медицину и рехабилитацију и ОРЛ клиници.

О нама

Универзитетски Kлинички центар у Нишу је републичка установа основана 14.11.1990. године, друга је по величини у Србији и опслужује цео југоисток и југ Србије, са око три милиона становника. Установа је наставна база Медицинског факултета у Нишу, у којој у настави и образовању нових кадрова учествује и око 240 стручњака запослених у Клиничком центру, који су на факултету наставници и сарадници.

Контакт

Универзитетски Клинички центар Ниш

  • Тел: (018) 506-906
  • Факс: (018) 4235-186
  • E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Адреса: Булевар др Зорана Ђинђића 48
  •               18108 Ниш