КМСЗТ УРУЧИЛА МАНТИЛЕ ЗА СВЕ СЕСТРЕ И ТЕХНИЧАРЕ УКЦ НИШ

Скупштина Коморе медицинских сестара и здравствених техничара Србије донела је одлуку о набавци радне одеће за све чланове запослене у здравственим установама. Директорка Коморе Весна Јоцић и директорка нишког огранка Коморе Драгана Здравковић, одржале су састанак са члановима Коморе медицинских сестра и здравствених техничара Србије запослених у УКЦ Ниш и том приликом предале су донацију од 2080 радних мантила.

„Ова иницијатива представља важан искорак Коморе, јер по први пут набављамо радну одећу нашим члановима. Овом одлуком желимо да пружимо подршку у свакодневним изазовима са којима се суочавају медицинске сестре и здравствени техничари на радном месту. Хвала вам што својим радом доприносите квалитету здравствене заштите у нашим установама и што сте део најбројније професионалне заједнице у здравственом систему“ , истакла је приликом сусрета са својим колегама директорка КМСЗТС Весна Јоцић.

Директорка нишког огранка КМСЗТ Драгана Здравковић, додала је да ће еснафско удружење које представљају, и у наредном периоду наставити да ради у интересу својих чланова. „ Свесне свакодневних обавеза свих нас и пожртвовања сваког медицинског техничара и сестре, чинимо све да будемо уз све своје чланове и да вам олакшамо бар део око законом предвиђених процедура, додатне едукације, промоције нашег занимања и заштите сваког члана. У плану је покретање и других акција које могу унапредити положај здравствених радника“, истакла је Здравковић.

Састанку са члановима КМСЗТ присуствовале су и Главна сестра УКЦ Ниш Соњица Радић и заменица главне сестре УКЦ Ниш Јасна Јевђовић.

О нама

Универзитетски Kлинички центар у Нишу је републичка установа основана 14.11.1990. године, друга је по величини у Србији и опслужује цео југоисток и југ Србије, са око три милиона становника. Установа је наставна база Медицинског факултета у Нишу, у којој у настави и образовању нових кадрова учествује и око 240 стручњака запослених у Клиничком центру, који су на факултету наставници и сарадници.

Контакт

Универзитетски Клинички центар Ниш

  • Тел: (018) 506-906
  • Факс: (018) 4235-186
  • E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Адреса: Булевар др Зорана Ђинђића 48
  •               18108 Ниш