Још једна донација у низу пријатеља из Швајцарске

Пријатељи Клиничког центра из Швајцарске, Госпођа Марија Вогел-Борота, Госпођа Хедwиг Стеигмеиер и Господин Петер Вогел посетили су Клинички центар Ниш и обрадовали нас још једном донацијом у низу.
Госпођа Марија Вогаел-Борота, која је иницијатор донација од 2012.године, када је обезбедила Клиничком центру 200 половних електричних кревета, 10 телевизора, 4 лежећа носила, 12 полулежећих покретних столица, 10 седећих колица ...и своју љубав пренела госпођи Хедwиг Стеигмеиер, која је лично крајем августа прошле године донирала 10 нових пулсних оксиметра вредности близу милион динара. Том приликом је уговорена и нова донација прозора за Клинику за плућне болести и туберкулозу у Кнез Селу вредности 588 000 динара од стране Госпође Хедwиг Стеигмеиер и Господина Петера Вогела, који су поделили вредност донације.

Дана 11.09. 2015. пријатељи Клиничког центра из Швајцарске су посетили Клинику за плућне болести и туберкулозу КЦ Ниш, где су и прозори постављени.

Такође су обишли и новоотворену Клинику за кардиоваскуларну хирургију, где су срдачно дочекани од стране Директора Доц др Драгана Милића.
Менаџмент Клиничког центра на челу са Генералним директором Проф др Зораном Радовановићем, помоћником директора за интернистичке делатности Проф др Александар Нагорни и директорком Клинике за плућне болести су организовали пријем у знак захвалности за несебичну помоћ и жељу да се овом Клиничком центру и даље помаже.

О нама

Универзитетски Kлинички центар у Нишу је републичка установа основана 14.11.1990. године, друга је по величини у Србији и опслужује цео југоисток и југ Србије, са око три милиона становника. Установа је наставна база Медицинског факултета у Нишу, у којој у настави и образовању нових кадрова учествује и око 240 стручњака запослених у Клиничком центру, који су на факултету наставници и сарадници.

Контакт

Универзитетски Клинички центар Ниш

  • Тел: (018) 506-906
  • Факс: (018) 4235-186
  • E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Адреса: Булевар др Зорана Ђинђића 48
  •               18108 Ниш