ДМ донирао клима уређаје

Свака донација нишком породилишту итекако је значајна, а данас је стигла нова. Овога пута компанија "ДМ дрогерије" донирала је Клиничком центру Ниш, Клиници за гинекологију и акушерство 5 клима уређаја који су овој клиници неопходни.

Светлана Митић, менаџер маркетинга у ДМ-у, каже да јој је велико задовољство што су нишком породилишту донирали 5 клима уређаја. У Србији је много установа којима су донације овог типа неопходне, а овога пута одабрали су Ниш И срећни су због тога. Компанија "ДМ дрогерије" користе сваку прилику да буду хумани, а уједно овом приликом желели су да обележе и 5 година од почетка програма "Беби бонус".

Испред Клинике за гинекологију и акушерство, Клиничког центра Ниш, делегацију "ДМ дрогерија" примио је помоћник директора Клинике, Милан Стефановић и изразио захвалност на значајној донацији.

Клинички центар Ниш се, овом приликом, захваљује компанији "ДМ дрогерије" на донацији клима уређаја.

 

О нама

Универзитетски Kлинички центар у Нишу је републичка установа основана 14.11.1990. године, друга је по величини у Србији и опслужује цео југоисток и југ Србије, са око три милиона становника. Установа је наставна база Медицинског факултета у Нишу, у којој у настави и образовању нових кадрова учествује и око 240 стручњака запослених у Клиничком центру, који су на факултету наставници и сарадници.

Контакт

Универзитетски Клинички центар Ниш

  • Тел: (018) 506-906
  • Факс: (018) 4235-186
  • E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Адреса: Булевар др Зорана Ђинђића 48
  •               18108 Ниш