Медицинске сестре и техничари КЦ Ниш донирали новчана средства


Пројекат "Изградња новог хемато-онколошког одељења" НУРДОР релизује у сарадњи са лекарима и медицинским особљем хемато-онколошког одељења, управом Клинике за дечје интерне болести и руководством Клиничког центра у Нишу. Идејно решење са предметом и предрачуном је израђено, као и урбанистички пројекат, који је усвојила Комисија Управе за планирање и изградњу,а добијене су локацијска и грађевинска дозвола.

У фебруару 2015. године, поводом обележавања Светског дана деце оболеле од малигнитета, хуманитарним акцијама широм Србије званично је покренута иницијатива прикупљања средстава и позивања донатора, као и свих људи добре воље, који могу да помогну у реализацији овог пројекта од националног значаја. За И фазу пројекта потребно је 200.000 евра. До сада је прикупљено око 100.000 евра.Иницијатива је покренута у фебруару 2013. године. Завршетак пројекта очекује се до краја 2017. године.
Придружујући се бројним акцијама прикупљања новчаних средстава и медицинске сестре и техничари запослени у КЦ Ниш су донирали 100 000 динара, од чланарине, преко свог удружења „ Бело срце“.

 

О нама

Универзитетски Kлинички центар у Нишу је републичка установа основана 14.11.1990. године, друга је по величини у Србији и опслужује цео југоисток и југ Србије, са око три милиона становника. Установа је наставна база Медицинског факултета у Нишу, у којој у настави и образовању нових кадрова учествује и око 240 стручњака запослених у Клиничком центру, који су на факултету наставници и сарадници.

Контакт

Универзитетски Клинички центар Ниш

  • Тел: (018) 506-906
  • Факс: (018) 4235-186
  • E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Адреса: Булевар др Зорана Ђинђића 48
  •               18108 Ниш