Обавештење о пресељењу специјалистичких амбуланти

Поштовани,

Овим путем вас обавештавамо да су специјалистичке амбуланте свих хируршких и интернистичких грана ( гастроентерологије, ендокринологије, неурологије, хематологије) током овог викенда пресељене, те да се од ДАНАС 24.12.2018. године налазе у реновираној и адаптираној згради, у којој су се раније налазиле хируршке клинике Клиничког центра Ниш.

Као што смо и раније најављивали, план пресељења специјалистичких амбуланти већ је раније утврђен, па напомињемо да само пресељење, ни у ком случају није утицало на квалитет пружања здравствених услуга нашим пацијентима, који су нам на првом месту, јер је медицинско особље клиника то обавило током викенда, ван радног времена.

Желимо да нагласимо да, сем погодности и комфора који пружа нови, уређен простор, пресељењем специјалистичких амбуланти у један, заједнички простор, тј.у исту зграду, пре свега је значајно повећана ефикасност у лечењу и збрињавању пацијената.

Односно, како су им сада на ЈЕДНОМ МЕСТУ, сем специјалистичких прегледа, у истој згради доступни и апарати за дијагностику (рендген, мамограф, 3 апарата за ултразвук, 2 мултислајсна скенера и 2 апарата за магнетну резонанцу), који се налазе у згради Центра за радилогију КЦ Ниш, а која је топлом везом повезана за зградом у којој се од данас налазе амбуланте.

На тaј начин, сви пацијенти сада и надаље имају могућност, да у потпуности обаве компетне прегледе, па и припреме за оперативне захвате, јер је план, да се по потреби овде отвара и историја болести, коју ће пацијенти касније предавати на пријемном пулту у новој згради нишког Клиничког центра, одакле ће даље бити спроведени на стационарно лечење, медицински третман, итд.

Напомињемо да је ово само први корак у целокупном, унапред припремљеном плану пресељења, тако да ћемо јавност благовремено обавестити и о даљим корацима.

С' поштовањем,

УПРАВА КЦ НИШ

   
   
   
   

О нама

Универзитетски Kлинички центар у Нишу је републичка установа основана 14.11.1990. године, друга је по величини у Србији и опслужује цео југоисток и југ Србије, са око три милиона становника. Установа је наставна база Медицинског факултета у Нишу, у којој у настави и образовању нових кадрова учествује и око 240 стручњака запослених у Клиничком центру, који су на факултету наставници и сарадници.

Контакт

Универзитетски Клинички центар Ниш

  • Тел: (018) 506-906
  • Факс: (018) 4235-186
  • E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Адреса: Булевар др Зорана Ђинђића 48
  •               18108 Ниш