СЕДМИ БЕСПЛАТНИ ПРЕВЕНТИВНИ ЗДРАВСТВЕНИ ПРЕГЛЕДИ

Овог месеца сви заинтересовани грађани, моћи ће код лекара специјалиста, да обаве ултразвучне пегледе абдомена, као и дијагностички преглед младежа у циљу раног откривања меланома..

Ултразвучни прегледи абдомена, биће обављани у специјалистичким амбуланатама у новој згради Клиничког центра, у Центру за радиологију (УЛАЗ СА ГЛАВНОГ СТЕПЕНИШТА).

Сви заинтересовани за преглед младежа код дерматолога, исти могу обавити у специјалистичкој амбуланти Клинике за кожне болести, у старом делу наше здравствене Установе.

Oвомесечна акција, бесплатних превентивних прегледа у нишком Клиничком центру, бити одржана у недељу, 25.03. у времену од 08 – 16 сати.

Превентивни прегледи у исто време, биће организовани и у нишком Дому здравља. Лекари ове здравствене Установе, овог месеца ће у просторијама Службе за здравствену заштиту жена, на првом спрату Дома здравља Ниш, превентивно обављати опште гинеколошке прегледе.

Подсећамо, ово је седма у низу акција бесплатних превентивних прегледа, које Министарство здравља организује у циљу ране дијагностике и превенције болести,а у оквиру којих је, до сада, прегледано преко 100.000 грађана.


С поштовањем,
Управа Клиничког центра Ниш

 

О нама

Kлинички центар у Нишу је републичка установа основана 14.11.1990. године, друга је по величини у Србији и опслужује цео југоисток и југ Србије, са око три милиона становника. Установа је наставна база Медицинског факултета у Нишу, у којој у настави и образовању нових кадрова учествује и око 240 стручњака запослених у Клиничком центру, који су на факултету наставници и сарадници.

Контакт

Клинички центар Ниш

  • Тел: (018) 506-906
  • Факс: (018) 4235-186
  • E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Адреса: Булевар др Зорана Ђинђића 48
  •               18108 Ниш