ОБАВЕШТЕЊЕ

Поштовани/е,

Овим путем обавештавамо пацијенте,посетиоце и запослене у Клиничком центру Ниш, да ће од сутра, 14.09.2018. године, отпочети радови на реконструкцији и асфалтирању паркинг простора, који се налази иза зграде Центра за патологију и патолошку анатомију, између старог и новог комплеккса наше установе.

Зброг грађевинских радова, за које се процењује да би требало да трају око два месеца, тај простор неће бити доступан за потребе паркирања, а улаз у стари део комплекса наше установе из правца улице Војислава Илића, биће затворен са саобраћај. С' тим у вези, надлежне службе ће прописаном саобраћајном сигнализацијом, обележити алтернативне правце кретања као и места на којима ће запослени и сви грађани који гравитирају ка нишком Клиничком центру моћи да паркирају своја возила.

НАПОМИЊЕМО, да грађевински радови и промена интерне сигнализације и смера кретања возила, ни на који начин неће угрозити живот и здравље пацијената, односно утицати на квалитет пружања здравствених услуга у КЦ Ниш.

Како је сређивање овог паркинг простора од изузетног значаја за функционисање саме установе али и функционисање саобраћаја унутар круга Клиничког центра Ниш, молимо за неопходно разумевање и стрпљење грађана и запослених радника Центра.

 

С' поштовањем,

УПРАВА КЦ НИШ 

 

О нама

Универзитетски Kлинички центар у Нишу је републичка установа основана 14.11.1990. године, друга је по величини у Србији и опслужује цео југоисток и југ Србије, са око три милиона становника. Установа је наставна база Медицинског факултета у Нишу, у којој у настави и образовању нових кадрова учествује и око 240 стручњака запослених у Клиничком центру, који су на факултету наставници и сарадници.

Контакт

Универзитетски Клинички центар Ниш

  • Тел: (018) 506-906
  • Факс: (018) 4235-186
  • E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Адреса: Булевар др Зорана Ђинђића 48
  •               18108 Ниш