ОБАВЕШТЕЊЕ

Због планираних радова на поплочавању и уређењу дела платоа испред Клинике за гинекологију и акушерство Клиничког центра Ниш, обавештавамо све пацијенте и посетиоце наше здравствене установе, да ће од данас, 29.11.2019. године, током наредне две недеље, улаз до зграде Клинике из правца Зетске улице бити затворен.

Молимо све пацијенте и посетиоце. да за то време, користе службени улаз у зграду Клинике, односно улаз из дворишта старог дела Клиничког центра Ниш у зграду ГАК.


С' поштовањем,
УПРАВА KЦ НИШ

О нама

Универзитетски Kлинички центар у Нишу је републичка установа основана 14.11.1990. године, друга је по величини у Србији и опслужује цео југоисток и југ Србије, са око три милиона становника. Установа је наставна база Медицинског факултета у Нишу, у којој у настави и образовању нових кадрова учествује и око 240 стручњака запослених у Клиничком центру, који су на факултету наставници и сарадници.

Контакт

Универзитетски Клинички центар Ниш

  • Тел: (018) 506-906
  • Факс: (018) 4235-186
  • E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Адреса: Булевар др Зорана Ђинђића 48
  •               18108 Ниш