ВЕСТИ

17 мај

Клинички центар Ниш и Медицински факултет нишког Универзитета, угостили су данас, четврти пут по реду, на десетине најеминентнијих стручњака из области колопроктологије из Србије, Европе и света, од којих су неки имали прилике и да оперишу у новим, најсавременијим салама нишког Клиничког центра, док су други, те операције могли уживо да прате, у свечаном амфитеатру Медицинског факултета.

Опширније...

13 мај

Поводом обележавања 5-ог маја - Међународног дана бабица и 12-ог маја - Међународног дана медицинских сестара, генерални директор Kлиничког центра Ниш, проф. др Зоран Радовановић и главна сестра нишког Kлиничког центра, дипл. мс Гордана Драгошев, уручили су данас 21 захвалницу медицинским сестрама- техничарима, педијатријским медицинским сестрама и гинеколошко- акушерским медицинским сестрама наше здравствене установе, за изузетан допринос у раду, унапређење професије и подизања угледа Kлиничког центра Ниш.

 

Опширније...

10 мај

Због нетачних навода појединих медија и лажних информација, које су пласиране са очигледним циљем, да се баци сенка на данашњи величанствени догађај у Нишу, али и да се омаловаже сви здравствени радници у Клиничком центру Ниш, Управа највеће здравствене установе, у овом делу Србије, приморана је да саопшти следеће:

Опширније...

25 апр

Обавештавамо Вас да од 01.05.2019.год. почиње са радом специјалистичка амбуланта за имунологију и алергологију, сваког понедељка од 08h - 14h , у згради Центра за патологију КЦ Ниш, у просторији специјалистичке пулмолошке амбуланте.

Клинички центар Ниш

Опширније...

О нама

Kлинички центар у Нишу је републичка установа основана 14.11.1990. године, друга је по величини у Србији и опслужује цео југоисток и југ Србије, са око три милиона становника. Установа је наставна база Медицинског факултета у Нишу, у којој у настави и образовању нових кадрова учествује и око 240 стручњака запослених у Клиничком центру, који су на факултету наставници и сарадници.

Контакт

Клинички центар Ниш

  • Тел: (018) 506-906
  • Факс: (018) 4235-186
  • E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Адреса: Булевар др Зорана Ђинђића 48
  •               18108 Ниш