ВЕСТИ

30 јан

Чланови Удружења ликовних уметника „Луна“ Ниш, донирали су радове Клиници за онкологију Универзитетског клиничког центра Ниш. Овим хуманим гестом, нишки уметници оплеменили су простор клинике на којој се лече пацијенти оболели од малигних болести и на тај начин дали су своју подршку у борби коју боре пацијенти ове клинике.

Опширније...

26 јан

Већ по традицији, Студентски парламент Медицинског факултета у Нишу, организовао је хуманитарну акцију и припремио поклон пакетиће за најмлађе пацијенте нишког Универзитетског клиничког центра. За разлику од претходних година, када су малишане даривали за време новогодишњих празника, ове 2023., одлучили су да поклон изненађење у руке малишана, симболично, стигне на дан уочи великог ђачког празника и школске славе Свети Сава.

Опширније...

13 јан

Због почетка извођења радова на замени унутрашње инсталације на Клиници за инфективне болести УКЦ Ниш, хепатолошка и општа амбуланта као и стационарни део клинике за Инфективне болести, привремено ће бити пресељени у простор Војне болнице. COVID амбуланта и даље ће функционисати по старом режиму односно у згради Клинике за инфективне болести УКЦ Ниш.

Опширније...

13 јан

Традиционално и јубиларно, десету годину заредом, нишки одред Жандармерије је и за ове новогодишње и божићне празнике, даривао поклон пакетиће малишанима који се тренутно лече на дечијим клиникама нишког Универзитетског Клиничког центра. Као што су и најавили претходне године, сем пакетића, сада су купили и донирали и неколико кућних апарата и машина, који ће и пацијентима, али и запосленима, боравак и рад на Клиникама учинити лакшим и комфорнијим.

Опширније...

О нама

Kлинички центар у Нишу је републичка установа основана 14.11.1990. године, друга је по величини у Србији и опслужује цео југоисток и југ Србије, са око три милиона становника. Установа је наставна база Медицинског факултета у Нишу, у којој у настави и образовању нових кадрова учествује и око 240 стручњака запослених у Клиничком центру, који су на факултету наставници и сарадници.

Контакт

Универзитетски Клинички центар Ниш

  • Тел: (018) 506-906
  • Факс: (018) 4235-186
  • E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Адреса: Булевар др Зорана Ђинђића 48
  •               18108 Ниш