У Клининичком центру у Нишу запослено преко 100 радника

У Нишком клиничком центру запослено је 32 радника у сталном радном односу како је реченео за Градски Портал 018, та лица су радила у клиничком центру на уговору о делу од 3 до 8 година. Захваљујући Министарству здравља и министру Златибору Лончару по принципу без протекције расписан је за још 31. радника који ће бити запослен на одређено време и да ће преко двадесет радника бити они који нису никада радили у Клиничком центру у Нишу.

Како нам је рекао директрор Клиничког центра у Нишу Зоран Радовановић да су током марта у сарадњи са РЕФЗО у Нишу у 41. Сестра преведена из статуса неуговорених у сталном рандом односу . Када се све узме у обзир захваљујући Министарству Здравља министру здравља Златибору Лончару и в.д. директорком фонда Верицом Лазић да је у Клиничком центру у Нишу обезбеђено радно место за 73 радника и још 31 радник на одређено време.
Директор Клиничког центра у Нишу Зоран Радовановић користи прилику да се захвали за несебичну помоћ људи из синдиката који су помогли да заједно дођемо до задатог циља и да све прође у најбољем реду.

Преузето са gradskiportal018.rs

О нама

Универзитетски Kлинички центар у Нишу је републичка установа основана 14.11.1990. године, друга је по величини у Србији и опслужује цео југоисток и југ Србије, са око три милиона становника. Установа је наставна база Медицинског факултета у Нишу, у којој у настави и образовању нових кадрова учествује и око 240 стручњака запослених у Клиничком центру, који су на факултету наставници и сарадници.

Контакт

Универзитетски Клинички центар Ниш

  • Тел: (018) 506-906
  • Факс: (018) 4235-186
  • E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Адреса: Булевар др Зорана Ђинђића 48
  •               18108 Ниш