УГОВОРИ НА НЕОДРЕЂЕНО ВРЕМЕ ЗА ЈОШ 13 ЛЕКАРА

Тренд да држава Србија брине о младим научницима и чини све, да захваљујући свом раду и залагању буду најбоље сагледани, остану у земљи и буду на услузи свим грађанима, настављен је још једном поделом уговора о раду на неодређено време, још једној генерацији најбољих дипломаца нишког Медицинског факултета, који су данас и званично започели свој стални радни однос у Универзитетском клиничком центру Ниш.

Уговоре за 13 лекара, свечано је уручио први човек УКЦ Ниш, проф. др Зоран Перишић који им је том приликом пожелео сву срећу у даљем раду и усавршавању.

„Ви сте важни и битни за будућност ове здравствене установе. Волео бих да вам кажем, као неко ко је дуго у нашем послу, да оно што инвестирате у себе од почетка , заувек остаје ваше и нико вам то не може одузети. Будите своји и будите свесни тога да ће највећи део ваше каријере искључиво зависити од вас и вашег рада и труда“, рекао је у свом обраћању младим лекарима проф.др Зоран Перишић.

Видно задовољни , новозапослени млади лекари свесни прилике и поштовања које им је држава указала, верују да неће изневерити очекивања и да ће с поносом бранити част белог мантила у Србији.

     

Иначе, од јуна 2018.године до данас, у оквиру запошљавања најбољих дипломаца Медицинских факултета у Србији у УКЦ Ниш радни однос на неодређено време, засновала су 152 лекара. Овај пројекат покренуло је Министарство здравља и Влада Републике Србије.

О нама

Универзитетски Kлинички центар у Нишу је републичка установа основана 14.11.1990. године, друга је по величини у Србији и опслужује цео југоисток и југ Србије, са око три милиона становника. Установа је наставна база Медицинског факултета у Нишу, у којој у настави и образовању нових кадрова учествује и око 240 стручњака запослених у Клиничком центру, који су на факултету наставници и сарадници.

Контакт

Универзитетски Клинички центар Ниш

  • Тел: (018) 506-906
  • Факс: (018) 4235-186
  • E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Адреса: Булевар др Зорана Ђинђића 48
  •               18108 Ниш